Αφήστε την ομάδα επαγγελματιών να σας ενδυναμώσουν με την ομορφιά και την εμπιστοσύνη που σας αξίζει, απελευθερώνοντας το σώμα και το μυαλό σας, αφήνοντάς σας ελεύθερες να απολαύσετε τη ζωή. Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς στο Elektra Beauty Room επειδή μας επιτρέπουν να εξελίσσουμε το στυλ σας με εμπιστοσύνη και εμπειρία.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

ΛΟΥΣΙΜΟ & ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ
ΛΟΥΣΙΜΟ & SET (WAVES, CURLS)
ΛΟΥΣΙΜΟ & STEAMPOD
ΛΟΥΣΙΜΟ & UPDO
ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΒΑΨΙΜΟ
ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ FULL HEAD
ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ HALF HEAD
BALAYAGE – OMBRE
FULL HEAD BLEACH
TONER

Κόψιμο μαλλιών

Ένας τρόπος κόψιμου μαλλιών δεν ταιριάζει σε όλους, επομένως το ραντεβού σας θα αρχίσει με μια σε βάθος διαβούλευση με τον στιλίστα σας αγγίζοντας όλες τις πτυχές του τρόπου ζωής σας. Είτε ήρθε η ώρα για κάτι εντελώς νέο είτε χρειάζεστε μόνο κάποιο στυλ, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια παραμένει συνεπής.

Πιστολάκι

Όταν έχετε κάνει πιστολάκι από τους ειδικούς στο Elektra Beauty Room, από εκείνη την ημέρα δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω. Ένα καλό πιστολάκι είναι πολύ περισσότερο από το στέγνωμα των μαλλιών μετά από ένα κούρεμα, είναι για να αναδείξει τις δυνατότητες του στυλ σας και να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.

Βαφή

Οι επαγγελματίες colourists μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό χρώμα για σας, την τέλεια ισορροπία για να ενισχύσετε την εσωτερική ομορφιά και το προσωπικό στυλ σας. Τα ραντεβού μας αρχίζουν πάντα με μια σε βάθος διαβούλευση που αγγίζει όλες τις πτυχές του τρόπου ζωής σας, έτσι ώστε οι colourists μας να μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας για να εξελιχθεί το χρώμα σας.

Θεραπείες

Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πολυτελείας για τα μαλλιά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν το καλύτερο στα μαλλιά σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ηθικές σας πεποιθήσεις. Όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από parabens, συνθετικό άρωμα, SLS και καρκινογόνες ουσίες.

Extensions

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας extensions τα οποία είναι πολύ πιο καλά για τα μαλλιά και έχουν ως αποτέλεσμα μακροχρόνια αποτελέσματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την reception μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε κράτηση.

Ίσιωμα

Χρησιμοποιούμε μόνο τις θεραπείες ισιώματος που βασίζονται σε υψηλής ποιότητας κερατίνη για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να βιώσουν διαρκή αποτελέσματα με ασφάλεια. Η υγεία σας είναι υψίστης σημασίας στο Elektra Beauty Room, επομένως δεν θα προτείνουμε προϊόντα που δεν πληρούν τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας. Οι στυλίστες μας θα χρησιμοποιήσουν επίσης μια διαισθητική προσέγγιση για να βρουν μια λύση που σας ταιριάζει.