Στο Elektra Beauty Room μελετάμε τη δομή του προσώπου σας για να επιτύχουμε το καλύτερο σχήμα που σας ταιριάζει και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν. Με απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε κάθε συνεδρία προσδιορίζοντας τη δομή του προσώπου, τη διαμόρφωση των φρυδιών και τα μοτίβα ανάπτυξης, για να επιτύχουμε τέλεια, συμμετρικά φρύδια.

Ειδικευόμαστε σε προσαρμοσμένες επεκτάσεις βλεφαρίδων, σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις βλεφαρίδες σας, εφαρμοζόμενες ξεχωριστά για μια παχιά και φυσική εμφάνιση, που σας κάνει να αισθάνεστε λαμπερή και σίγουρη. Προσφέρουμε επεκτάσεις με βλεφαρίδες πολλαπλών όγκων, χρησιμοποιώντας μόνο premium συνθετικό υλικό που είναι κυρτωμένο για να μιμείται μια φυσική βλεφαρίδα. Οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων μας παρέχουν μια πλούσια εμφάνιση που εξαλείφει την ανάγκη για μάσκαρα, χωρίς να χρειάζεται συνεχή συντήρηση.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

EYE LASHES
MICROBLADING EYEBROWS
COLORING EYEBROWS

Στο Elektra Beauty Room ειδικευόμαστε στην μπραζίλιαν αποτρίχωση, την αποτρίχωση σώματος και την περιποίηση του δέρματος. Χρησιμοποιούμε ένα ευλύγιστο, χαμηλής θερμοκρασίας, σκληρό, ευρωπαϊκό κερί. Αυτό εξασφαλίζει ότι η εμπειρία σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και ανώδυνη. Το σκληρό κερί είναι πολύ πιο ασφαλές και μόνο προσκολλάται στα μαλλιά, ΟΧΙ το δέρμα.

Χρησιμοποιούμε το σκληρό σκληρό κερί υψηλής ποιότητας, επειδή είμαστε παθιασμένοι με τους πελάτες μας και θέλουμε το καλύτερο για το δέρμα τους. Η διαφορά μεταξύ ενός ραντεβού για αποτρίχωση με κάποιον που χρησιμοποιεί ένα ακριβότερο, υψηλής ποιότητας κερί σε σχέση με το φθηνό υλικό που μπορείτε να αγοράσετε από κάποιο κατάστημα είναι απολύτως συγκλονιστική! Εμπιστευθείτε εμάς, αφήστε την αποτρίχωση στους επαγγελματίες.

Οι αισθητικοί μας ενδιαφέρονται πραγματικά για κάθε έναν από τους πελάτες μας και αγαπούν να κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται και να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο όμορφες! Παρά το ότι η αποτρίχωση μπορεί να είναι προσωπική και ιδιωτική δέσμευση, γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Θα κάνουμε τη δουλειά γρήγορα και ανώδυνα. Με εμάς, το ραντεβού σας για αποτρίχωση δεν σταματάει παρά μόνο όταν βγαίνετε από την πόρτα. Είμαστε υπερήφανοι που σας εκπαιδεύουμε στην μετά την αποτρίχωση φροντίδα του δέρματος για να κάνετε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ BIKINI
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Στo Elektra Beauty Room είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε το πιο εξειδικευμένο μασάζ σώματος που διατίθεται στην πόλη της Ρόδου. Το πλήρες μασάζ σώματος μας σας προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο, δυναμικό μασάζ με στόχο να προωθήσει μια ισορροπημένη
κατάσταση χαλάρωσης και επούλωσης. Στο πλήρες μασάζ σώματος μπορούμε να εργαστούμε μέσω των περισσότερων πιέσεων στο σώμα εστιάζοντας σε όλες τις περιοχές εκείνες που συνήθως φέρουν ένταση και άγχος.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

ΜΑΣΑΖ 30 ΛΕΠΤΩΝ
ΜΑΣΑΖ 60 ΛΕΠΤΩΝ